Manuscript

Manuscript Pen Company Ltd. is als Engelse fabrikant al sinds 1856 de expert op het gebied van kalligrafie. Wereldwijd is Manuscript inmiddels een begrip geworden door continue te vernieuwen met praktische- en modieuze modellen. Zo zijn er naast de traditionele pennen nu ook complete kleursets voor de creatieve gebruikers en is er ook een Styluscript vulpen voor tablet gebruikers.

Binnen het assortiment zijn er 6 categorieën te onderscheiden:

  • Master Kalligrafie
  • Kalligrafie sets
  • Callicreative sets
  • Schrijfwaren
  • Wax & Sealing
  • Cadeauverpakkingen

Bij alle categorieën wordt tevens een breed scala accessoires aangeboden. De meest gangbare artikelen worden in aantrekkelijke blister verpakkingen aangeboden maar er zijn ook luxe cadeau verpakkingen.

Catalogus

Ontdek alle producten van Manuscript en klik op onderstaande link voor de catalogus.

Website

Meer weten? Bekijk ook onze Manuscript kalligrafie website en ontdek het ruime assortiment van Manuscript.

www.manuscriptkalligrafie.nl
ML1856

In de 19e eeuw werd D. Leonardt & Co. benoemd tot penmaker voor de koning van Italy, Spanje en Portugal. Het zeldzame handelsmerk omvat een kroon en is altijd in de familie gebleven. Nu 5 generaties later laat het een glimp zien van Manuscripts bijzondere geschiedenis in het maken van pennen. De Manuscript 1856 pen (ML1856) combineert deze generaties van Britse ambacht met een eigentijds ontwerp. Dit biedt gegarandeerde kwaliteit met een luxe uitstraling en is de perfecte keuze voor hedendaagse schrijfkunst.

Ontdek alles over de ML1856!