Het familiebedrijf “ M. van Ommen Trading – Zwolle ” is van oudsher gespecialiseerd in school-, kantoor-, hobby- en feestartikelen.  Op basis van ruim 45 jaar ervaring is een zorgvuldig geselecteerd kern assortiment samengesteld. In 2015 is gestart met de verkoop van beauty artikelen. Wij hebben een breed assortiment pedicure- en manicure apparaten van de duitse fabrikant Peter Bausch en verkopen deze via onze eigen website www.peterbausch.nl exclusief op de nederlandse- en belgische markt.

Ons kantoor bevindt zich aan de Hoekerweg in Zwolle en is gehuisvest in het pand van onze logistieke partner Tielbeke Warehousing BV. Door dicht bij onze logistieke partner te zitten is een intensieve samenwerking mogelijk op het gebied van inslag, voorraadhouding en uitslag. Voor u als klant betekent dit, dat wij met een uiterst gemotiveerd logistiek team samenwerken en ervoor zorgen dat optimaal aan de wensen tegemoet gekomen kan worden.

Alle artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Om ervoor te zorgen, dat onze producten ook in het hoogseizoen volop leverbaar zijn, worden bijtijds afspraken met de klanten gemaakt om de toekomstverwachting voor het komend jaar te bespreken. Door deze intensieve vorm van samenwerking zijn wij in staat om vroegtijdig in te kopen en de voorraad op tijd op peil te hebben.

Wij verkopen onze artikelen niet alleen in een neutrale verpakking of in de standaard verpakking van onze fabrikant, maar desgewenst ook als private label.