Zwolle

Het familiebedrijf “ M. van Ommen Trading – Zwolle ” is van oudsher gespecialiseerd in school-, kantoor-, hobby- en feestartikelen. Op basis van ruim 50 jaar ervaring is een zorgvuldig geselecteerd kern assortiment samengesteld.

 

In de 60-er jaren bestonden de werkzaamheden voornamelijk uit agenturen van fabrikanten in Tsjechoslowakije. De bedrijfsnaam was destijds M. van Ommen Agenturen.

Vanaf 1989 is dit geleidelijk veranderd en wordt er in toenemende mate geïmporteerd. De leveranciers bevinden zich binnen en buiten Europa. Tegelijkertijd met de eigen import is ook de voorraadhouding een steeds belangrijkere rol gaan spelen. Dit heeft er uiteindelijk toe geleidt, dat we nu in 2012 met ons kantoor naar het pand van onze logistieke partner Tielbeke zijn verhuisd. In 2012 is derhalve ook de bedrijfsnaam veranderd in M. van Ommen Trading – Zwolle, omdat de nieuwe naam beter overeenkomt met de dagelijkse werkzaamheden.

 

Door dicht bij onze logistieke partner te zitten is een intensieve samenwerking mogelijk op het gebied van inslag, voorraadhouding en uitslag. Voor u als klant betekent dit, dat wij met een uiterst gemotiveerd logistiek team samenwerken en ervoor zorgen dat optimaal aan de wensen tegemoet gekomen kan worden.

Alle artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Om ervoor te zorgen, dat onze producten ook in het hoogseizoen volop leverbaar zijn, worden bijtijds afspraken met de klanten gemaakt om de toekomstverwachting voor het komend jaar te bespreken. Door deze intensieve vorm van samenwerking zijn wij in staat om vroegtijdig in te kopen en de voorraad op tijd op peil te hebben.

Wij verkopen onze artikelen niet alleen in een neutrale verpakking of in de standaard verpakking van onze fabrikant, maar desgewenst ook als private label.

 

Bij het familiebedrijf M. van Ommen Trading – Zwolle zitten we zeker niet stil en is inmiddels de 3e generatie werkzaam.