Colop product overzicht

COLOP werd in 1981 opgericht door Karl Skopek in Wels en produceert het merendeel van zijn stempelproducten op het hoofdkantoor in Oostenrijk of op een tweede locatie in Tsjechië. In totaal worden 130 exportmarkten regelmatig bevoorraad, het exportpercentage is ruim 98 procent. Het bedrijf heeft wereldwijd 580 mensen in dienst, waarvan 200 in Oostenrijk.

Het bedrijf is actief in drie bedrijfsdomeinen: Naast de traditionele stempelsector is het bedrijf nu actief met COLOP Digital in de elektronisch-digitale sector en met COLOP Arts & Crafts in de creatieve geschenksector en in het hobby-segment. Het wereldwijde verkoopnetwerk is de afgelopen jaren geconsolideerd via bedrijven en deelnemingen in 15 landen (Oostenrijk, Duitsland, Zweden, Groot-Brittannië, Tsjechië, Roemenië, Hongarije, Slowakije, Frankrijk, Bulgarije, België, Polen, Spanje, China en India).

  • Traditionele stempels
  • E-mark
  • Art & Crafts
Colop logo
Catalogus

Ontdek alle producten van COLOP en klik op onderstaande links voor de catalogi.

COLOP e-mark

De COLOP e-mark maakt printen in kleur direct op elk absorberend oppervlak mogelijk, met slechts een simpele zijwaartse beweging van het apparaat.

De mobiele printer is handpalmformaat, bediend door een app, flexibel en mobiel.

Voor de cartridge is COLOP een samenwerking aangegaan met HP Inkjet Technology om de best mogelijke prestaties en afdrukkwaliteit te garanderen.

Ontdek alles over de COLOP e-mark
Colop e-mark
Keurmerken
COLOP ISO 9001
COLOP ISO 14001
COLOP Austria Quality Seal
COLOP FSC keurmerk