M. van Ommen Trading-Zwolle heeft verschillende merken in het assortiment. Onderstaande een overzicht van enkele merken. Wilt u graag ook u merk laten opnemen in ons assortiment neem dan contact met ons op.

Manuscript

Manuscript

Manuscript Pen Company Ltd. is als Engelse fabrikant al sinds 1856 de expert op het gebied van kalligrafie. Wereldwijd is Manuscript inmiddels een begrip geworden door continue te vernieuwen met praktische- en modieuze modellen.

Peter-Bausch

Bij de kwalitatief hoogwaardige artikelen van Bausch staat de cosmetische verzorging op de voorgrond. Onze handen, voeten en huid bepalen hoe we eruit zien. Onze uitstraling bepaald hoe we gezien worden. Het valt direct op als u verzorgde handen en voeten en een ontspannen huid heeft.

Centropen

Centropen

Centropen is een tsjechische fabrikant van viltstiften en markers voor gebruik in huis, kantoor en op school.

Folia

Folia

De firma Max Bringmann, met de merknaam Folia, is niet alleen in Duitsland marktleider maar is inmiddels ook in Europa een belangrijke leverancier op het gebied van hobby artikelen.

Pebaro

Pebaro

De firma Pebaro is een in 1919 opgerichte Duitse fabrikant die marktleider is met de productie van handzagen en algemene gereedschappen. Tevens heeft Pebaro een ruim assortiment met gereedschappen voor de hobby en modelbouw markt.