M. van Ommen Trading-Zwolle heeft verschillende merken in het assortiment. Wilt u graag ook u merk laten opnemen in ons assortiment neem dan contact met ons op.

Centropen

Centropen

Schrijfwaren

Centropen is een tsjechische fabrikant van viltstiften en markers voor gebruik in huis, kantoor en op school.

Chameleon

Chameleon

Hobby

Met de Chameleon Color & Blending Systems kan je kleuren mengen als nooit tevoren. Met het gepatenteerde systeem creëer je tinten van licht naar donker, van donker naar licht en van kleur naar kleur.

COLOP assortiment

COLOP

Kantoor & Hobby

COLOP werd in 1981 opgericht door Karl Skopek in Wels en produceert het merendeel van zijn stempelproducten op het hoofdkantoor in Oostenrijk of op een tweede locatie in Tsjechië. In totaal worden 130 exportmarkten regelmatig bevoorraad, het exportpercentage is ruim 98 procent. Het bedrijf heeft wereldwijd 580 mensen in dienst, waarvan 200 in Oostenrijk.

Folia

Folia

Hobby artikelen

De firma Max Bringmann, met de merknaam Folia, is niet alleen in Duitsland marktleider maar is inmiddels ook in Europa een belangrijke leverancier op het gebied van hobby artikelen.

Manuscript

Manuscript

Kalligrafie

Manuscript Pen Company Ltd. is als Engelse fabrikant al sinds 1856 de expert op het gebied van kalligrafie. Wereldwijd is Manuscript inmiddels een begrip geworden door continue te vernieuwen met praktische- en modieuze modellen. Zo zijn er naast de traditionele pennen nu ook complete kleursets voor de creatieve gebruikers en is er ook een Styluscript vulpen voor tablet gebruikers.

Pebaro

Pebaro

Hobby

De firma Pebaro is een in 1919 opgerichte Duitse fabrikant die marktleider is met de productie van handzagen en algemene gereedschappen. Tevens heeft Pebaro een ruim assortiment met gereedschappen voor de hobby en modelbouw markt.

Stylex VW

Stylex

Hobby, School, Kantoor en Party

In 1966 begint STYLEX eerst met de verkoop van promotieartikelen, niet alleen op de Duitse markt maar ook in andere Europese landen. In de loop van de jaren is er continu gewerkt aan een sterk schrijfwaren assortiment met inmiddels meer dan 1.000 artikelen onder de merknaam STYLEX. Het doel is om dit merk ook in de komende tijd succesvol te positioneren in de steeds veranderende markten.