M. van Ommen Trading-Zwolle heeft verschillende merken in het assortiment. Onderstaande een overzicht van enkele merken. Wilt u graag ook u merk laten opnemen in ons assortiment neem dan contact met ons op.

Manuscript

Manuscript

Kalligrafie

Manuscript Pen Company Ltd. is als Engelse fabrikant al sinds 1856 de expert op het gebied van kalligrafie. Wereldwijd is Manuscript inmiddels een begrip geworden door continue te vernieuwen met praktische- en modieuze modellen. Zo zijn er naast de traditionele pennen nu ook complete kleursets voor de creatieve gebruikers en is er ook een Styluscript vulpen voor tablet gebruikers.

Folia

Folia

Hobby artikelen

De firma Max Bringmann, met de merknaam Folia, is niet alleen in Duitsland marktleider maar is inmiddels ook in Europa een belangrijke leverancier op het gebied van hobby artikelen.

Peter Bausch

Bausch

Beauty

Bij de kwalitatief hoogwaardige artikelen van Bausch staat de cosmetische verzorging op de voorgrond. Onze handen, voeten en huid bepalen hoe we eruit zien. Onze uitstraling bepaald hoe we gezien worden. Het valt direct op als u verzorgde handen en voeten en een ontspannen huid heeft.

Pebaro

Pebaro

Hobby

De firma Pebaro is een in 1919 opgerichte Duitse fabrikant die marktleider is met de productie van handzagen en algemene gereedschappen. Tevens heeft Pebaro een ruim assortiment met gereedschappen voor de hobby en modelbouw markt.

Centropen

Centropen

Schrijfwaren

Centropen is een tsjechische fabrikant van viltstiften en markers voor gebruik in huis, kantoor en op school.

Colibri

Colibri - Balmar 2000

Hobby & School

Balmar 2000 is als Italiaanse fabrikant al 30 jaar actief met de productie van diverse schoolbenodigdheden zoals tekeningkoffers, opbergkoffers, schooletui’s, boekomslagen etc. Sinds 2018 is Balmar 2000 onderdeel van de duitse CoLibri Group en heeft zich tot doel gesteld om zich naast de verworven marktpositie, nog meer te gaan toeleggen op uitbreiding van haar verkoop activiteiten binnen Europa.