Wij maken gebruik van het geavanceerde warehouse van Tielbeke in Zwolle. Tielbeke is ook een familiebedrijf en een full service logistiek dienstverlener.

Tielbeke is opgericht in 1958. Tielbeke verzorgt voor ons alle logistieke werkzaamheden d.w.z. inslag, opslag en zorgt voor de levering van de producten naar onze afnemers. Door de nauwe samenwerking en gebruikmaking van “web order entry and information” software wordt ervoor gezorgd, dat de producten op een efficiënte manier worden afgeleverd. Door middel van barcode gebruik, aangevuld met een “track en tracing” informatie systeem kunnen de zendingen nauwlettend in de gaten worden gehouden en zijn wij continu op de hoogte van de status van een zending.

Tielbeke staat garant voor een vervoerder waarbij het milieu een belangrijke factor speelt. Tielbeke heeft recent de “Lean and green STAR” award gekregen. De STAR is een beloning voor de daadwerkelijk aangetoonde vermindering van CO-2 uitstoot door met 21,4%. Deze reductie kwam tot stand door een breed pakket aan inspanningen die varieerden van beïnvloeding rijgedrag, update plansystemen, technische vernieuwingen en een groter bewustzijn onder medewerkers. Op deze manier speelt Tielbeke in op de groeiende behoefte onder opdrachtgevers om duurzamer te vervoeren.

Dagelijks wordt vanuit het warehouse gewerkt voor zowel multinationals als kleinere opdrachtgevers, die het snel kunnen schakelen, de transparantie en flexibiliteit van Tielbeke Warehousing weten te waarderen.

Ofschoon Tielbeke voor ons een belangrijke logistieke partner is, verzorgen wij ook drop-shipment leveringen vanaf de fabriek naar onze klanten..