Tielbeke warehousing

Tielbeke is onze full service logistiek dienstverlener. Tielbeke is opgericht in 1958 en verzorgt voor ons alle logistieke werkzaamheden d.w.z. inslag, opslag en levering van de producten naar onze afnemers. Door de nauwe samenwerking en gebruikmaking van “web order entry “ software wordt gewaarborgd, dat de producten op een efficiënte manier worden afgeleverd. Door middel van “track en tracing” kunnen de zendingen nauwlettend in de gaten worden gehouden en zijn wij continu op de hoogte van de status van een zending.

Tielbeke staat garant voor een vervoerder waarbij het milieu een belangrijke factor speelt en heeft daarvoor de “Lean and green STAR” award gekregen. De STAR is een beloning voor de daadwerkelijk aangetoonde vermindering van CO-2 uitstoot. De reductie kwam tot stand door een breed pakket aan inspanningen die varieerden van beïnvloeding rijgedrag, update plansystemen, technische vernieuwingen en een groter bewustzijn onder de medewerkers. Op deze manier speelt Tielbeke in op de groeiende behoefte onder opdrachtgevers, om duurzamer te vervoeren.

Dagelijks wordt vanuit het warehouse gewerkt voor zowel multinationals als kleinere opdrachtgevers, die de transparantie en flexibiliteit van Tielbeke Warehousing weten te waarderen.

Maatwerk in opslag

In het Warehouse van Tielbeke heeft M. van Ommen Trading-Zwolle ook een extra magazijnruimte voor de opslag van assortimenten met lage volumes of kostbare producten met specifieke eisen. Vanuit dit magazijn hebben wij de mogelijkheid om pakket leveringen te verzorgen. In de meeste gevallen geldt hierbij indien het op voorraad is; voor 12:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden.

Dropshipment

Naast het leveren vanuit onze eigen voorraad verzorgen wij ook drop-shipment leveringen vanaf de fabriek rechtstreeks naar onze klanten.