De onderstaande privacy- en cookieverklaring is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten met M. van Ommen Trading – Zwolle. Hoekerweg 6, 8042 PH Zwolle.

Dit privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op 23 mei 2018.

M. van Ommen Trading – Zwolle respecteert de privacy van de bezoekers van www.vanommentrading.nl en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die jij ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Hoe wij dit precies doen, en welke persoonsgegevens wij van jou verzamelen voor welke doeleinden, kun je hieronder lezen.

Het gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruiken van onze website verkrijgen wij bepaalde gegevens van jou. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door jou worden opgegeven, in het kader van de door jou gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken. Wij zullen persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken, tenzij je daar vooraf toestemming voor hebt gegeven of wij dit op grond van de wet mogen of moeten doen.

Doeleinden van gebruik

Om jou optimaal van dienst te kunnen zijn, is het nodig dat M. van Ommen Trading – Zwolle in bepaalde gevallen jouw gegevens opslaat. M. van Ommen Trading – Zwolle gebruikt jouw persoonsgegevens voor:

  • De uitvoering van de order overeenkomst, transacties en/of diensten.
  • Relatiebeheer
  • Zo nodig het achterhalen van onrechtmatige gedragingen met betrekking tot M. van Ommen Trading – Zwolle, haar relaties en haar medewerkers.

Bij het bezoeken van de website zullen zonder jouw toestemming geen persoonsgegevens door ons worden verzameld. Wij registreren wel gegevens die geen persoonlijke informatie bevatten. Dit om inzicht te krijgen in de wijze waarop onze website wordt gebruikt.
Het kan voorkomen dat op bepaalde delen van onze website om persoonsgegevens wordt gevraagd, bijvoorbeeld als je gebruik wilt maken van een specifieke dienst. Deze informatie zal door ons uitsluitend worden gebruikt voor het omschreven doeleinde.
In sommige gevallen worden jouw persoonsgegevens gekoppeld aan een ‘account’, om er voor te zorgen dat je deze niet bij elke order opnieuw hoeft in te vullen.

Omschrijving van de persoonsgegevens

Voor bovengenoemde doeleinden zullen wij de volgende persoonsgegevens van jou verwerken:

  • NAW-gegevens
  • Geslacht
  • E-mailadres
  • (Mobiel) telefoonnummer
  • IP-adres
  • IBAN
  • BTW-nummer
  • Technische browserinformatie
  • Cookie ID
  • Klik- en surfgedrag
  • Social media account

Bewaartermijnen

Wij bewaren jouw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de in deze verklaring genoemde doeleinden te bereiken.

  • Van de Belastingdienst moeten we onze administratie met jouw factuur-, betaal- en bestelgegevens 7 jaar bewaren.
  • Inactieve klantaccounts verwijderen we na 7 jaar.
  • Als je jouw product door M. van Ommen Trading – Zwolle laat repareren of vervangen, bewaren we jouw melding en contactgegevens 7 jaar.
  • E-mail correspondentie bewaren wij niet langer dan 6 maanden.

Vertrouwelijk & verstrekking aan derden

Wij gaan vertrouwelijk met jouw persoonsgegevens om. De persoonsgegevens die wij via onze website verzamelen, verstrekken wij niet aan derde partijen voor directe marketing doeleinden van deze partijen. Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken tenzij jij hier voorafgaande toestemming voor hebt verstrekt, dit noodzakelijk is in hat kader van de uitvoering van de overeenkomst of wij dit op basis van de wet mogen of moeten doen. Mocht er sprake zijn van één van de voorgenoemde gevallen, dan worden er persoonsgegevens aan andere bedrijven doorgegeven. Er bestaat een lijst waarin genoteerd staat aan welke bedrijven gegevens worden doorgegeven, welke gegevens dit zijn, voor welke doeleinden, welke persoonsgegevens er precies worden doorgegeven en of er schriftelijke afspraken met deze derde partij zijn gemaakt. Deze lijst is te allen tijde opvraagbaar, zie hiervoor de Contactgegevens.

Gegevensbeveiliging

M. van Ommen Trading – Zwolle maakt gebruik van zorgvuldige veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden zich onbedoeld toegang kunnen verschaffen tot deze gegevens. Wij beschermen jouw gegevens met alle mogelijke middelen, maar vanwege het publieke karakter van internet kunnen wij de veiligheid van de overdracht van informatie via internet niet altijd voor 100% garanderen.

Beveiligde verbinding
De gegevens die u bij ons achterlaat worden beschermd via een beveiligde verbinding. Hiervoor gebruiken we de techniek Secure Socket Layer (SSL). Via deze SSL verbinding worden de gegevens die u bijvoorbeeld invult bij het bestellen versleuteld aan ons verzonden.

Cookies

Op deze website worden cookies gebruikt om de integriteit van de registratieprocedure te waarborgen en de website te kunnen personaliseren. Een cookie is een klein tekstbestandje dat door een webpaginaserver op jouw computer wordt geplaatst. Cookies zijn uniek per gebruiker en kunnen alleen worden gelezen door een server in het domein dat de cookie naar jouw computer heeft verzonden.

Op onze website worden cookies gebruikt om:

  • Functionaliteiten van de website mogelijk te maken en om de website te beschermen (technische of functionele cookies)
  • Het gebruik van de website te analyseren en op basis daarvan de website te verbeteren (analytische cookies)

Het voornaamste doel van cookies is om jou tijd en moeite te besparen. Als je bijvoorbeeld een webpagina aan jouw persoonlijke voorkeuren aanpast of als je navigeert in een website, worden dankzij cookies de gekozen instellingen en voorkeuren onthouden voor toekomstig gebruik. Wanneer je de website later weer bezoekt, kunnen de eerder ingevoerde gegevens worden opgehaald door de cookies, waardoor je eenvoudig weer de mogelijkheden van de website kunt gebruiken zoals je die eerder hebt ingesteld. Daarnaast worden cookies gebruikt voor het bijhouden van statistieken, maar ook dan bevatten de gegevens geen persoonlijke informatie.

Je kunt kiezen of je cookies wel of niet accepteert. Bij de meeste browsers worden cookies automatisch geaccepteerd, maar meestal kun je de instellingen van jouw browser zodanig wijzigen dat cookies desgewenst niet worden geaccepteerd. Als je ervoor kiest om cookies niet te accepteren, kun je mogelijk niet volledig gebruikmaken van interactieve mogelijkheden van deze website of andere sites die je bezoekt.

De meeste cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Dat betekent dat ze na een bepaalde periode automatisch verlopen en geen gegevens van jouw site-bezoek meer registreren. Je kunt er ook voor kiezen de cookies handmatig te verwijderen voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Voor meer informatie hierover, kun je de handleiding van je browser raadplegen.

Links naar andere websites

Onze internetpagina’s bevatten links naar andere websites. Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij raden je dan ook aan om de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Inzage

Je mag M. van Ommen Trading – Zwolle vragen om inzage in de gegevens die van jou zijn opgeslagen. Ook kun je M. van Ommen Trading – Zwolle verzoeken deze gegevens te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen. Dit kunt je doen door per e-mail contact met ons op te nemen. Je kan dan binnen 4 weken jouw gegevens inzien.

Aanpassen privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor onze privacyverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd. Het verdient dan ook aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Graag zouden wij je willen vragen om in dat geval contact met ons op te nemen. Op grond van de privacywetgeving heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerkingen van jouw persoonsgegevens, mocht je er met ons niet uitkomen. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.