Paper Show 2020
2020/01/19 09:00:00

M. van Ommen Trading-Zwolle staat alweer voor het 2e jaar op de Papershow in Mechelen. Op zondag 19 en maandag 20 januari kunt u onze ‘new and improved’ beursstand bezoeken, met een uitgebreid assortiment en nieuwe merken.

We presenteren een overzicht van de artikelen van onze merken en lichten de nieuwe producten uit.

Uiteraard ontbreekt Manuscript niet, met het assortiment: (moderne) kalligrafie(sets), handlettering, styluscript voor tablet, CalliCreative markers, wax & sealing en cadeauverpakkingen. Een zeer compleet assortiment, voor beginner, ervaren hobbyist en professional.

Pebaro, een specialist in met name hobbyartikelen, zal ook te bewonderen zijn met het assortiment figuurzaagbeugels, houten gereedschapskisten, elektrisch knutselgereedschap en houtbranders.

Niet nieuw, maar wel flink uitgebreid is dit jaar het assortiment van Folia, Max Bringmann. Vanwege het fantastische aanbod, kwalitatief en innvovatief, verdient dit merk een uitgebreidere presentatie. Maar geen stand is groot genoeg om alles te kunnen uitstallen, vandaar dat we enkel de highlights en nieuwe artikelen laten zien.

Wel nieuw op onze stand is Colibri Balmar, een Italiaans familiebedrijf, gespecialiseerd in tekenkoffers in alle soorten, maten, opdrukken en uitvoeringen. Kernwaarden zijn kwaliteit, duurzaamheid, uitstraling en voor iedereen een passend design.

Paper Show

Op 19 en 20 januari 2020 vindt de 24ste editie van de Paper Show plaats. Een centrale en complete beurs op het gebied van papierwaren, school- en kantoorartikelen, hobby, crea, wenskaarten en cadeau artikelen onder één dak: de Nekkerhal in Mechelen. De multifunctionele beurslocatie met een grote parking biedt voldoende ruimte voor het stijgende aantal exposanten en bezoekers. De Nekkerhal is ook centraal gelegen en vlot bereikbaar.

Tot op de Papershow!

Registreren

Registreer je gratis via onderstaande link:

Praktische info

Locatie:

Nekkerhal – Brussels North
Plattebeekstraat 1
BE-2800 Mechelen
T +32 (0)15 55 10 01

OPENINGSUREN:

Zondag 19/1/2019 van 9u tot 19u
Maandag 20/1/2019 van 9u tot 18u