Paper show 2019

M. van Ommen Trading-Zwolle staat samen met Manuscript en Pebaro voor het 1e jaar op de Paper show in Mechelen.

Op zondag 20 en maandag 21 januari kunt u onze volledig vernieuwde beursstand bezoeken en verschillende demonstraties bijwonen.

Nieuwsgierig? Kom langs voor een demonstratie!

Manuscript

Manuscript Pen Company is een Engels familiebedrijf, in 1989 opgericht, en stamt uit de fameuze Leonardt nibs fabriek uit 1856. Ze zijn een van de overgebleven fabrikanten, wereldwijd, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van vulpennen en kalligrafiepennen.

Het assortiment: (moderne) kalligrafie(sets), handlettering, styluscript voor tablet, CalliCreative markers, wax & sealing, cadeauverpakkingen.

Kort samengevat: een zeer compleet assortiment, voor beginner, ervaren hobbyist en professional.

Pebaro

De Duitse firma Peter Bausch, bekend onder de merknaam Pebaro voor de hobby artikelen, is in 1919 opgericht in het Ruhrgebied. Dit gebied staat bekend om de metaalindustrie, techniek en degelijkheid. Ze zijn uitgegroeid tot een specialist in met name hobbyartikelen.

Het assortiment:

  • Figuurzaagbeugels
  • Houten gereedschapskisten
  • Elektrisch knutselgereedschap
  • Houtbranders

Paper show

Op 20 en 21 januari 2019 vindt de 23ste editie van de Paper Show plaats. De jaarlijkse hoogmis van branchevereniging Bosta verzamelt leveranciers en inkopers van papierwaren, school- en kantoorartikelen, hobby, crea, wenskaarten en gifts onder één dak: de Nekkerhal in Mechelen.

Toplocatie:

Net zoals vorig jaar wordt de vakbeurs ook in 2019 gehuisvest in de Mechelse Nekkerhal. De multifunctionele beurslocatie met een grote parking biedt voldoende ruimte voor het stijgende aantal exposanten en bezoekers. De Nekkerhal is ook centraal gelegen en vlot bereikbaar. Stuk voor stuk cruciale voorwaarden voor een succesvolle organisatie.

Groeiend succes:

Voorzitter Frank Schelkens: “Met de Paper Show brengt Bosta voor de 23ste keer spelers uit de branche samen in een professionele en tegelijk gemoedelijke setting. Toch heeft de beurs nog niet aan populariteit ingeboet. Integendeel: we noteren jaar na jaar meer deelnemers en een groeiend publiek. De Paper Show is geëvolueerd van een vaste waarde in een noodzakelijk rendez-vous. Wie er niet bij is, loopt belangrijke opportuniteiten mis.”

Volop troeven:

Aan het succesvolle concept wordt weinig gesleuteld. Secretaris Bea Wollaert: “Exposanten tonen sterproducten en nieuwigheden, en bieden interessante kortingen via de promocheques. Fabrikanten dingen naar prijzen in een resem categorieën zoals innovatie, ergonomie en functionaliteit. En zowel deelnemers als bezoekers worden in de watten gelegd met gratis inkom en parking, dranken en lunch, kinderopvang en animatie.”

Praktische info

Locatie:

Nekkerhal – Brussels North
Plattebeekstraat 1
BE-2800 Mechelen
T +32 (0)15 55 10 01

OPENINGSUREN:

Zondag 20/1/2019 van 9u tot 19u
Maandag 21/1/2019 van 9u tot 18u