Peter Bausch header

Sinds de oprichting in 1919 is de firma Peter Bausch GmbH & Co KG gevestigd in Ronsdorf, Duitsland. De productie van kleine boormachines was vanaf 1978 het logische gevolg bij de ontwikkeling van het assortiment als specialist voor hobbyartikelen en werd steeds verder uitgebouwd.

Na de doorontwikkeling van kleine electro apparaten hebben ze sinds de jaren ’80 een manicure en pedicure assortiment. Een onderdeel is de PEDIPEEL – een duurzaam eeltverwijderingsapparaat. Onderdeel van hun bedrijfsfilosofie is een voortdurende ontwikkeling. Zo hebben ze in de laatste jaren op het gebied van Beauty artikelen het assortiment steeds verder uitgebreid.

Made in Germany – de BAUSCH manicure en pedicure apparaten worden in Wuppertal, Duitsland geproduceerd. Het handmatig samenstellen waarborgt het hoge kwaliteitsniveau. Bovendien wordt elk apparaat bij de eindcontrole handmatig gecontroleerd op alle functies.

De naam Peter Bausch garandeert een hoge kwaliteit. Wij verbinden onze naam en de vormgeving van onze producten met de hoogste kwaliteit en leveren producten waar je met plezier mee werkt. De tevredenheid van onze klanten is bij alles wat we doen een leidraad voor onze werkwijze.

Peter Bausch logo
Catalogus

Ontdek alle producten van Peter Bausch en klik op onderstaande link voor de catalogus.

Website

Meer weten? Bekijk ook onze Peter Bausch website en ontdek het gehele assortiment van Peter Bausch.

www.peterbausch.nl