Colibri

Balmar 2000 is als Italiaanse fabrikant al 30 jaar actief met de productie van diverse schoolbenodigdheden zoals tekeningkoffers, opbergkoffers, schooletui’s, boekomslagen etc. Sinds 2018 is Balmar 2000 onderdeel van de duitse CoLibri Group en heeft zich tot doel gesteld om zich naast de verworven marktpositie, nog meer te gaan toeleggen op uitbreiding van haar verkoop activiteiten binnen Europa.

De productie vindt nog steeds plaats in de Italiaanse steden Cantu en Citta della Pieve en hiermee wordt het motto “Made in Italy” ook voor de toekomst nog eens bevestigd. De producten staan bekend om hun hoogwaardige, moderne en trendy uitstraling voor zowel de B2B als de B2C klanten. Er wordt veel aandacht besteedt aan een zeer zorgvuldige selectie van grondstoffen, maar ook het waarborgen van een hoog kwaliteitsniveau wordt als prioriteit gezien.

Balmar 2000 is een onderneming die jarenlange ervaring met innovatie combineert om een toekomstbestendig assortiment te kunnen aanbieden waarbij functionaliteit en attractief design in hoog aanzien staan.

Colibri
Catalogus

Ontdek alle tekeningkoffers van Colibri en klik op onderstaande link voor de catalogus:

Perfecta

PERFECTA is een manueel folie-sealapparaat waarmee de bij u gekochte producten direct bij het verkooppunt op een stijlvolle manier ingepakt kunnen worden.

Klik op onderstaande link voor de folder.

In tegenstelling tot de gebruikelijke manier van inpakken, heeft u met PERFECTA beduidend meer tijdwinst. Zo heeft u niet alleen meer tijd om u met de verkoop bezig te houden, maar biedt u de klant ook een meerwaarde door een kortere wachttijd.